fbpx
Webdesign – Kubistweewielers.nl
Kubis Tweewielers

De website van Kubis Tweewielers is uiteraard ook volledig geproduceerd door ons webdesign team. Kubis Tweewielers is gespecialiseerd in de reparatie van diverse soorten scooters. De website van het bedrijf is dan ook een informatieve website. Het doel is puur en alleen om bezoekers uitleg en informatie te geven, bijvoorbeeld over de diensten. Verder vertelt het bedrijf op de website meer over hun werkwijze.

Kubis Tweewielers helpt klanten onder andere met bandenspanning, de reparatie van audio systemen, remmen, en diverse tune-ups. Om alle nodige informatie hierover te delen en ter ondersteuning enkele afbeeldingen te tonen was een OnePage website voldoende. Kort, maar krachtig, niet al te uitgebreid en zeer efficiënt.

Een complete OnePage website laten maken kan al vanaf slechts €249,-

Websiteproductie Kubis Tweewielers

De website van Kubis Tweewielers hebben wij geproduceerd in WordPress. WordPress is een uitstekend platform voor ons om allerlei soorten websites te produceren voor onze klanten. Het platform biedt veel mogelijkheden en zorgt dat onze specialisten vrijwel alles exact naar uw wens kunnen maken. Indien er specifieke wensen zijn die niet in WordPress gemaakt kunnen worden, zullen onze specialisten hiervoor coderen. Omdat dit echter zorgt voor hogere kosten doen wij dit enkel als er geen andere mogelijkheid is.

Bij de websiteproductie van Kubis Tweewielers is er weinig tot niet gecodeerd. Wij hebben er met name voor gezorgd dat de informatie van het bedrijf goed naar voren komt. De diensten zijn overzichtelijk op een rijtje gezet en onderaan de website bevindt zich een contactformulier. Kortom, de klant leest informatie en neemt indien hij of zij interesse heeft meteen contact op!

Backend en frontend

Een website bestaat uit 2 vlakken. Namelijk de backend en de frontend. Simpeler gezegd: De achterkant van de website en de voorkant van de website.

Aan de achterkant worden alle functionaliteiten geregeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een contactformulier dat goed werkt of een afreken pagina bij een webshop. Zorgen dat bestellingen of bijvoorbeeld offerte aanvragen daadwerkelijk goed doorkomen is erg belangrijk.

Bij de website van Kubis Tweewielers was het grootste gedeelte echter niet de backend, maar de frontend. Wat de backend betreft is het contactformulier eigenlijk de enige echte functionaliteit. Het design van de website, maar ook de teksten en afbeeldingen waren in dit geval een groter onderdeel van de websiteproductie.

Wilt u na het bekijken van deze websiteproductie uw eigen website of webshop aan ons laten bouwen? Vraag dan gerust een gratis offerte aan of neem contact met ons op. 

Loading...