fbpx

Klik hier om onze trouwvideo pakketten te bekijken of uw eigen aanvraag in te dienen!

Trouwvideo laten maken? | Uw bruiloft goedkoop laten filmen!
Trouwvideo laten maken

Een trouwvideo laten maken met de beste kwaliteit/prijs verhouding doet u bij ons! Wij van BEKA Media hebben voor vrijwel alle soorten videoproducties de juiste vakmensen in huis. Hierdoor kunnen wij u gegarandeerd een geweldige trouwvideo naar uw wensen bezorgen en ook nog eens voor een betaalbare prijs.

Het belangrijkste doel bij een trouwvideo? Dat u achteraf een zodanig geweldige herinnering van uw dag heeft dat u het bijna opnieuw beleeft door de trouwvideo!

Een videograaf op uw bruiloft goedkoop klinkt gezien de ‘gemiddelde prijzen‘ best onrealistisch, maar door efficiënt te werk te gaan kunnen wij u zeker voorzien van een trouwvideo binnen uw budget!

Onze pakketten

Hierbij bieden wij u 2 mogelijkheden: Bij de eerste mogelijkheid kunt u kiezen uit onze 6 verschillende trouwvideo pakketten

Een andere mogelijkheid is om niet te kiezen uit de bestaande pakketten, maar om juist een op maat gemaakte prijs aan te vragen. Dit is bijvoorbeeld een goede optie als u zelf bijzondere wensen heeft. Wensen die zich niet in de 6 pakketten bevinden. Om uw op maat gemaakte trouwvideo pakket aan te vragen kruist u bij onze pakketten de optie “Trouwvideo op maat” aan. 

Onze pakketten zijn zeer voordelig en hebben een geweldige kwaliteit/prijs verhouding! Deze geweldige kwaliteit/prijs verhouding heeft ook garantie op als u ervoor kiest een op maat gemaakte offerte te laten opmaken. 

Wij kijken graag voor u wat er eventueel in uw budget zou passen en wat de mogelijkheden zijn.

Bent u benieuwd bent naar meer informatie over hoe wij uw trouwvideo maken? hoe het proces eruit ziet en wat voor soort trouwvideo’s wij voor u kunnen maken? Neem dan vooral de tijd om op uw gemak dit artikel door te kijken!

Heeft u helemaal geen behoefte aan meer informatie, maar wilt u direct te weten komen voor welk bedrag wij uw trouwvideo kunnen produceren? Klik dan hier om onze pakketten te bekijken of vraag dus een gratis offerte aan door op ” Trouwvideo op maat ” te klikken!

Een trouwvideo laten maken, waar gaan we het allemaal over hebben?

– Een trouwvideo laten maken, hoe werkt het?
– Soorten trouwvideo’s
– Videograaf bruiloft goedkoop | onze prijzen & mogelijkheden
– Videograaf bruiloft Rotterdam

Trouwvideo laten maken

Een trouwvideo laten maken, hoe werkt het?

Een trouwvideo laten maken kan op verschillende manieren en als bedrijf zijnde bieden wij dan ook diverse mogelijkheden. Wanneer u een trouwvideo wilt laten maken hoeft u hier zelf in principe niet veel voor te doen. Als wij eenmaal een akkoord hebben bereikt is het voor ons een kwestie van voorbereiden en op de dag van de bruiloft natuurlijk alle nodige beelden maken. 

Voor de opnames

Ruim voordat uw bruiloft plaatsvindt hebben wij als het goed is natuurlijk al een akkoord met u bereikt. Wanneer dit het geval is plannen wij u in voor op de juiste datum. Hierdoor heeft u de garantie dat onze videograaf (en eventueel fotograaf) op de aangevraagde datum aanwezig zal zijn op uw trouwfeest. 

Afhankelijk van uw wensen stellen wij vast met hoeveel crewleden onze filmploeg op uw bruiloft aanwezig zal zijn. Heeft u alleen een videograaf ingehuurd? Of wilt u ook foto’s laten maken gedurende de bruiloft? Wilt u in de uren voor de bruiloft ook al beelden laten maken en misschien zelfs een drone piloot huren? Al deze zaken spelen mee in de voorbereidingen die wij zullen treffen. 

Naast dat wij van te voren zorgen voor de juiste crewleden, zorgen wij ook voor de juiste apparatuur. Wij kiezen onze filmapparatuur zorgvuldig uit op basis van de video die we voor u gaan produceren!

Trouwvideo

Bruiloft opnames

Op de dag van uw bruiloft vindt natuurlijk het belangrijkste gedeelte plaats: de opnames. Hoe de opnames van uw bruiloft er exact uit zullen zien hangt maar net af van de soort trouwvideo die u wilt laten maken. Later in dit artikel gaan we dan ook kort in op de diverse soorten trouwvideo’s. 

Op de dag van uw bruiloft wordt alles volledig in 4K kwaliteit gefilmd door onze cameraman. In de meeste gevallen zijn wij gedurende de hele bruiloft aanwezig. Op deze manier kunnen wij immers de meest complete en de beste trouwvideo voor u produceren. 

Over het algemeen is het zo dat de trouwzaal voordat de gasten binnenkomen even los wordt gefilmd. De details, de eventuele namen die er staan en de andere decoraties kunnen uw trouwfilm een stuk mooier maken. Deze extra shots vallen uiteraard in het pakket. 

Vervolgens leggen wij de binnenkomst van de gasten vast. Als u bij uw trouwvideo ook onze drone piloot heeft ingehuurd dan is de kans groot dat de gasten buiten vanuit de lucht en tijdens hun binnenkomst worden gefilmd. Indien u speciale wensen heeft zoals gasten die extra vaak in beeld mogen komen horen wij dit uiteraard ook graag van u. 

Verder kunt u gedurende de avond natuurlijk gewoon uw gang gaan en zult u geen last hebben van onze filmploeg. Wij zorgen zelf dat alle belangrijke momenten goed op beeld staan om u uiteindelijk een geweldige herinnering van deze dag te bezorgen. 

Trouwvideo laten maken

Na de opnames

Nadat wij uw bruiloft hebben gefilmd vindt natuurlijk de edit plaats. De edit is het gedeelte van een videoproductie waar in de meeste gevallen het grootste gedeelte van de uren in zit. Alle beelden worden door onze video editor netjes gesorteerd en uiteindelijk wordt er een vloeiend geheel van uw avond gecreëerd. 

Hoelang uw trouwvideo zou moeten duren kunt u zelf bij ons aangeven. Mocht u hierin geen voorkeur hebben dan leveren wij standaard 1 uitgebreide trouwfilm en 1 verkorte versie met de belangrijkste hoogtepunten.

Verder horen wij het ook graag van u als u een voorkeur heeft wat betreft het muziekje dat onder uw video zo nu en dan te horen is. 

Na de edit vindt de kers op de taart plaats. Namelijk de kleurcorrectie. Kleurcorrectie is in de filmwereld van cruciaal belang om de juiste sfeer naar voren te kunnen brengen in een video

Uw trouwfilm wordt uiteindelijk in 4K kwaliteit geleverd. Voor het proces van de edit hanteren wij gemiddeld een levertijd van maximaal 2 weken. Heeft u de video eerder nodig? Dan kan er ook gekozen worden voor een spoedopdracht. 

Bruiloft goedkoop trouwvideo

Soorten trouwvideo’s

Een trouwvideo laten maken is natuurlijk simpeler gezegd dan gedaan. Onze videospecialisten zullen uiteindelijk zorgen dat u aan het einde van de rit beschikt over een prachtige video naar uw wensen en met onze creativiteit. Dit zegt echter nog lang niet alles. Er zijn immers talloze verschillende soorten trouwvideo’s. Zo wilt de ene persoon bepaalde extra’s wel in zijn of haar film terwijl de ander dat juist niet wilt. 

Om u een idee te geven van de mogelijkheden wat de verschillende soorten trouwvideo’s betreft gaan wij hieronder in op een aantal opties & extra’s. Dit kan u inspiratie geven, maar het kan ook zo zijn dat u juist zelf specifieke wensen heeft. Die kunt u in dat geval uiteraard gerust aan ons doorgeven!

Trouwvideo met bruid ophalen

Hoe trouwerijen eruit zien verschilt met name per cultuur. Bepaalde culturen hechten meer waarde en vieren bruiloften over het algemeen uitgebreider dan andere culturen. Een traditie die in bepaalde specifieke culturen gebruikelijk is, is dan ook het ophalen van de bruid bij haar ouderlijke woning. 

Een mogelijkheid voor in uw bruiloftsvideo is dus dat de video start met het gedeelte waarbij de bruid wordt opgehaald. Met verschillende auto’s achter elkaar wordt er gereden richting de trouwzaal.

Dit volledige proces kan in de trouwvideo getoond worden. In dat geval kiest u dus niet enkel voor beelden in de trouwzaal, maar echt vanaf het begin van het proces. Een luchtfoto laten maken aan onze drone piloot tijdens de stoet is hierbij ook een leuke extra mogelijkheid. 

Trouwvideo met shots vooraf

Een andere soort trouwvideo die vaak wordt gekozen is een type film waarbij de bruid en bruidegom voordat zij naar de trouwzaal gaan nog even samen zijn op een mooie locatie. Dit kan als u een videograaf Rotterdam inhuurt bijvoorbeeld langs de Euromast, de Erasmusbrug of de SS Rotterdam. In Amsterdam is langs de grachten weer een erg populaire optie. 

Hoe dan ook gaat het er bij deze optie om dat er mooie extra beelden van de bruid en bruidegom worden gemaakt. Deze beelden komen in de trouwfilm voor het moment dat zij de zaal betreden. In principe is dit dus een soort introductie. 

De bruid en bruidegom die op een romantische locatie naar elkaar toelopen is een voorbeeld van een stuk film voordat zij de trouwzaal betreden. Dit gedeelte wordt niet alleen door onze cameraman, maar ook door onze drone piloot vastgelegd. 

Bruiloft alleen filmen

Tot slot is het natuurlijk ook een mogelijkheid om enkel de bruiloft zelf te laten filmen. Voor veel mensen is dit al voldoende, maar uitgebreider kan natuurlijk altijd. 

Daarnaast zijn de hierboven genoemde opties enkel voorbeelden van veel voorkomende keuzes. Uiteindelijk is de keuze bij uw trouwvideo natuurlijk volledig aan u! Wij voeren uw wensen uit en leveren uiteindelijk een video naar uw smaak. 

Videograaf bruiloft goedkoop

Videograaf bruiloft goedkoop | onze prijzen & mogelijkheden

Zoals we eerder in dit artikel al hebben benoemd klinkt het misschien onrealistisch, uw videograaf bruiloft goedkoop inhuren, maar dit is zeker niet het geval!

Wij van BEKA Media bieden niet alleen een geweldige kwaliteit/prijs verhouding, maar we kijken ook graag met u mee naar het bedrag dat u wilt uitgeven en wat hierin zou passen! 

Een trouwvideograaf (en eventueel fotograaf) kost over het algemeen aardig wat. Niet gek ook als we kijken naar het gigantisch aantal uren dat bijvoorbeeld in de montage van een trouwvideo zit. Daarnaast wordt er gedurende een bruiloft ook gefilmd met relatief duur filmapparatuur om te zorgen voor de goede kwaliteit. 

Wij bieden deze uitstekende 4K kwaliteit, maar dan ook betaalbaar als u geen duizenden euro’s wilt uitgeven! Door bij onze trouwvideo pakketten te klikken op “Trouwvideo op maat” kunt u binnen maximaal 1 werkdag de prijs te weten komen van uw specifieke trouwvideo. Bij uw aanvraag kunt u ook gerust uw maximale budget aangeven zodat wij (indien nodig) hier rekening mee kunnen houden. 

Efficiënte & kleinere pakketten 

Een videograaf bruiloft goedkoop inhuren voor slechts een aantal uur is ook mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld geen erg uitgebreide bruiloft maar enkel een etentje van een paar uur? Dan is het ‘basis pakket’ misschien wel iets voor u. 

Zoals gezegd verschilt het per persoon, maar ook per cultuur hoe uitgebreid trouwfeesten worden gevierd. Het basispakket is is hierbij speciaal samengesteld voor de minder uitgebreide bruiloften. 

Onze 6 efficiënte bruiloftsvideo pakketten zijn ook hieronder te vinden! Deze pakketten zijn zeer compleet en bevatten alles wat nodig is. Geen reiskosten, geen voorrijkosten en ook geen parkeerkosten die voor uw rekening komen! Al deze zaken zijn voor onze rekening en u betaalt enkel het totaalpakket dat all inclusive is. Wij bieden u de meest voordelige prijzen!

Een goedkope bruiloft videograaf kan best lastig te vinden zijn, maar wij kunnen u in ieder geval garanderen dat de prijzen hierboven een kwaliteit/prijs verhouding hebben die u niet snel terug zult zien!

Zou dit nog goedkoper kunnen? Ja zeker. Er zullen vast en zeker ook mogelijkheden voor nog ‘lagere prijzen’. Het pakket zal in dat geval echter een stuk minder compleet zijn. 

Nu één van de bovenstaande pakketten kopen en uw boeking bevestigen? Neem dan meteen contact met ons op! Dit kan via de mail of telefonisch!

Videograaf bruiloft Rotterdam

Als videograaf bruiloft Rotterdam zijn wij van BEKA Media het meest actief. Het is algemeen bekend dat BEKA Media gevestigd zit in Rotterdam, maar videoproducties levert door heel Nederland. De bruiloften waar wij staan zijn echter wel in Rotterdam. 

Als videograaf bruiloft Rotterdam filmen wij trouwfeesten in diverse zalen. Rotterdam zelf staat dan ook bekend om meerdere grote trouwzalen. The Crown en Schalmei zijn hier goede voorbeelden van. 

Van zeer uitgebreide trouwvideo’s tot aan minder uitgebreide trouwvideo’s, in deze zalen worden ze op diverse manieren gefilmd. 

Beelden in Rotterdam voor de bruiloft

Zoals we hebben behandeld bij het kopje ’trouwvideo met shots vooraf is één van de populaire opties het laten maken van beelden voor de bruiloft. Dit kunnen beelden zijn op mooie locaties waar niet alleen onze cameraman zelf, maar ook onze drone piloot beelden en luchtfoto’s maakt. 

Hieronder een aantal locaties waar onze videograaf voor uw bruiloft in Rotterdam wat extra beelden kan maken om uw video een stuk spectaculairder te maken!

1. SS Rotterdam
2. Euromast
3. Erasmusbrug
4. Hofplein
5. Zuiderpark

Videograaf bruiloft rotterdam

Wij hopen dat u inspiratie heeft kunnen halen uit dit artikel! Neem voor meer informatie over boekingen gerust contact met ons op!

Loading...