fbpx
Bedrijfsfilm – Woiss Meubel

 De bedrijfsfilm van Woiss Meubel Breda is een goed voorbeeld van een variant zonder voice-over. Het belangrijkste doel van de bedrijfsfilm was om aan klanten te laten zien wat voor soort meubels het bedrijf verkoopt. De type meubels zijn zoals in de video te zien is puur klassieke meubels. Dit trekt de ene doelgroep heel erg, maar de andere doelgroep juist totaal niet aan. Woiss Meubel wilt met de bedrijfsfilm voorkomen dat mensen van verre afstanden de zaak komen bezoeken, terwijl zij bijvoorbeeld op zoek zijn naar moderne meubels. De potentiële bezoekers die klassieke meubels zoeken worden juist aangetrokken door de video.

Omdat er geen voice-over in de video wordt gebruikt hebben wij op een aantal momenten wat pluspunten door middel van titels in beeld gebracht. Dit is een uitstekend alternatief voor een voice-over als u niet teveel te vertellen heeft, maar met name beelden wilt laten zien. De beelden zeggen zelf eigenlijk meer dan genoeg. De teksten zijn enkel aanvullingen op wat niet in beeld te zien is. 

Woiss meubel videoproductie

Bij de opnames van deze video is onze filmploeg op locatie geweest met 1 cameraman en 1 drone piloot. Een drone piloot huren voor bij uw bedrijfsfilm kan zorgen voor erg aantrekkelijke extra beelden. Bedrijfsfilms worden door middel van beelden vanuit de lucht vaak een stuk spectaculairder en interessanter gemaakt voor de kijker. De drone die onze drone piloot heeft gebruikt tijdens deze opnames was de DJI Mavic Air. Alle beelden vanuit de lucht worden net als alle beelden vanaf de grond volledig in 4K geschoten. 

Voor de beelden vanaf de grond hebben wij bij deze productie gebruik gemaakt van een Sony FDR camera. Verder hebben onze videospecialisten gezorgd voor de juiste belichting. Er zijn beelden gemaakt door de hele zaak, maar uiteindelijk zijn uiteraard de best bruikbare beelden uitgekozen. Deze zijn in de videomontage tot een vloeiend geheel gemonteerd. 

Onze video editor heeft waar nodig wat interessante teksten aan de video toegevoegd, die voor potentiële klanten van toegevoegde waarde kunnen zijn. Verder leveren wij ook standaard de kleurcorrectie bij iedere bedrijfsfilm. Dit zorgt ervoor dat de juiste sfeer in de video naar voren komt. 

Uw eigen videoproductie?

Wilt u na het bekijken van de bedrijfsfilm van Woiss Meubel graag uw eigen productie bij ons afnemen? Vraag dan meteen een gratis offerte aan! Door middel van een offerte kunnen wij u de meest voordelige prijs geven. Deze wordt gebaseerd op uw eigen wensen en is geheel vrijblijvend. 

Spreekt u liever persoonlijk met één van onze videospecialisten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Meer uitgebreide informatie over de productie van een bedrijfsfilm, het proces en de kosten? Lees dan heet artikel bedrijfsfilm laten maken

Loading...