fbpx
Promotievideo – Voortgezet onderwijs CBS Plus

In de promotievideo van voortgezet onderwijs CBS Plus doen meerdere leerkrachten van de school hun verhaal. Het doel van de school was om een promotievideo neer te zetten die potentiële leerlingen informeert. De video zou vooral uitgezonden worden op bijvoorbeeld open dagen van de school. Leerlingen die net van de basisschool komen en dus nog niet helemaal weten wat ze te wachten staat, moeten na het zien van de video een beter beeld hebben bij de school. 

Omdat het juist de leraren zijn die als geen ander kunnen vertellen hoe het eraan toegaat op de school, komen zij in de video voor om hun verhaal te doen. Bij promotievide’s kiezen klanten ook vaak voor een voice-over die de nodige informatie deelt, maar in dit geval was dat niet de handigere optie. 

Wilt u meer lezen over de diverse soorten promotievideo’s en bedrijfsfilms? Neem dan vooral een kijkje in het artikel bedrijfsfilm laten maken

Opnames CBS Plus

In totaal heeft de videoproductie voor CBS Plus ons 2 opnamedagen gekost. Op een tweede opnamedag zijn echter vooral leerlingen gefilmd die geïnterviewd werden. De school wilde naast de hoofdvideo die hierboven te bekijken is namelijk ook een extra video. In de extra video doen huidige leerlingen van de school hun woord. Zij richten zich net zoals de leraren naar potentiële leerlingen van de school. 

Wat het filmapparatuur betreft hebben wij op alle 2 de opnamedagen gebruik gemaakt van een Sony FDR camera. Omdat wij als één van de weinige Nederlandse bedrijven specialisten in huis hebben voor alle soorten videoproducties, moeten wij per productie kijken naar welke filmapparatuur de beste optie is. De drone beelden zijn gemaakt met de 4K Mavic Air drone van DJI. Verder heeft onze filmploeg gebruik gemaakt van Røde geluidsapparatuur. 

Uw eigen productie afnemen?

Wilt u na het bekijken van deze video uw eigen productie laten maken? Vraag dan meteen een gratis offerte aan! Dit is de meest efficiënte manier om een voordelige prijs te ontvangen op basis van uw eigen wensen. Heeft u nog bepaalde vragen of praat u liever persoonlijk met één van ons over een prijs? Neem dan vooral even contact met ons op!

Meer informatie over uw eigen videoproductie kunt u vinden in de artikelen video laten maken en cameraman inhuren

Loading...