fbpx
Promotievideo Peuter en Co – Locatie De Boog Schiemond

Een promotiefilm laten maken kan in verschillende situaties een erg goede keuze zijn. Peuter en Co Rotterdam koos ervoor voor iedere peuterschool die zij hebben een apart promotiefilmpje te laten maken. Het doel van de promotievideo’s is om een virtuele rondleiding te geven. Toen de coronacrisis steeds heviger werd en de maatregelen strenger werden was er veel minder mogelijk. Zo konden ouders die hun peuter naar de peuterschool wilden brengen bijvoorbeeld niet meer langskomen voor een rondleiding. Het idee van een promotiefilm laten maken voor iedere Peuter en Co locatie was de oplossing hiervoor. Door middel van de promotievideo’s kunnen ouders toch een beeld krijgen van de peuterschool. 

Opnames filmploeg

Peuter en Co heeft ruim 70 peuterscholen in Rotterdam en omgeving. De bedoeling was dus om van iedere locatie een promotievideo te maken. Hiervoor gebruikte onze filmploeg verschillende apparatuur. Om te beginnen is alles volledig in 4K gefilmd en gemonteerd. Wij maakten met name gebruik van Sony camera’s. Daarnaast gebruikte ons team een 4K drone. Hiermee werden van vrijwel iedere locatie beelden vanuit de lucht gemaakt. Ook bij deze promotievideo is dat het geval. De dronebeelden zijn bedoeld om kijkers meteen een overzicht te geven. Het is de intro, maar ook de outro van de promotievideo. Bij een promotiefilm laten maken raden wij het dan ook vaak aan gebruik te maken van dronebeelden. Een drone piloot huren maakt uw video een stuk aantrekkelijker. Naast beelden vanuit de lucht hebben wij ook sfeerbeelden van het lokaal gemaakt. Ook dit geeft ouders een nog duidelijker beeld van de peuterschool. 

Videomontage

Promotievideo’s zoals deze editen wij op een zo overzichtelijk mogelijke manier. Het doel is de kijker te informeren. Daarom kiezen wij ervoor de video’s te beginnen met overzichtelijke dronebeelden. Hiermee introduceren wij de locatie. Vervolgens komen de beelden waarin de medewerkster de kijker uitnodigt om mee naar binnen te komen. Kijkers weten dan dat ze vanaf dat moment de school ingaan. Eenmaal binnen tonen wij duidelijke beelden van het lokaal. Tijdens deze beelden loopt de uitleg van de medewerkster door. 

Uw eigen promotiefilm laten maken? Neem meteen contact met ons op!

Loading...