fbpx
Promotievideo – Kossonutrition/Kastnation

De Kossonutrition promotievideo is een andere soort promotievideo dan de meeste soorten. De video is geen uitgebreide bedrijfsfilm, maar meer een kort en krachtige promotievideo. De video kan bijvoorbeeld gebruikt worden om de social media van het bedrijf aan te vullen. Het wekt een professionele indruk en is aantrekkelijk voor liefhebbers. In de promo worden met name de talloze verschillende supplementen van Kossonutrition getoond. De opnames van deze video vonden dan ook plaats op de plek waar alle supplementen klaarliggen.

Kossonutrition en Kastnation zijn over het algemeen relatief actief op social media. Mede om deze reden is een typische “Instagram promo” een goede keuze. De video is niet de introductievideo van het bedrijf, wat vaak bij een uitgebreide bedrijfsfilm wel het geval is. In dit geval is het meer een kort en krachtige promotievideo om volgers wakker te houden en hun aandacht erbij te houden. 

Kossonutrition/Kastnation opnames

De opnames van deze video vonden zoals eerder benoemd plaats in het bedrijfspand van Kossonutrition/Kastnation. In het bedrijfspand worden alle supplementen opgeslagen. Deze locatie was een goede keuze omdat hier de beste beelden gemaakt konden worden van alle supplementen bij elkaar. We tonen in de video niet perse ieder product los, maar vooral een totaal beeld van hoe breed het assortiment is. Voor de opnames heeft onze filmploeg gebruik gemaakt van een 4K Sony FDR camera. Verder hebben wij ondanks dat de video binnen in het pand werd gefilmd ook gebruik gemaakt van drone beelden. 

In de meeste gevallen is een drone piloot huren een goede optie als er ook buiten beelden gemaakt kunnen worden, maar in dit geval was het pand dusdanig geschikt dat een drone zeker van toegevoegde waarde was.  

Geluidsapparatuur hebben wij bij de opnames niet gebruikt.

Videomontage

De videomontage is waar uiteindelijk alle beelden tot een vloeiende video worden gemonteerd. De edit is dan ook het deel van een videoproductie waar de meeste uren in zitten. Onze video editor heeft de video volledig op de beat gemonteerd. Dit maakt het eindresultaat een stuk spectaculairder.

Verder zijn hier een daar de nodige effecten toegevoegd. Hierdoor wordt toch wat actie aan de video toegevoegd. Bij een korte promotievideo kan het vaak een goed idee zijn om enkele Unique Selling Points van het bedrijf te benoemen. Dit hebben wij bij deze video bewaard voor het eind. De video wordt afgesloten met een aantal pluspunten van Kossonutrition. Deze komen in titels in beeld. De titels zijn dusdanig gemaakt dat ze passen in de huisstijl van Kossonutrition. 

Na de edit vindt de kleurcorrectie plaats. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat uw video een stuk levendiger wordt gemaakt. Het is een vak apart, maar de juiste specialisten zorgen voor de juiste uitvoering. Waar nodig worden bepaalde kleuren versterkt en contrasten aangepast. 

Uw eigen productie afnemen?

Wilt u na het bekijken van deze promotievideo zelf een dergelijke productie bij ons afnemen? Vraag dan gerust een gratis offerte aan. Op deze manier kunnen wij u op de meest voordelige prijsindicatie geven. Dit doen wij op basis van uw eigen wensen. Als u liever persoonlijk met één van onze videospecialisten praat over uw wensen is dit uiteraard ook mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. 

Meer informatie over uw eigen productie kunt u vinden in het artikel bedrijfsfilm laten maken. Algemenere informatie wat betreft videoproducties op een breder vlak leest u in het artikel video laten maken

Volg ons op Instagram om als eerste de nieuwste projecten te zien!

Loading...