fbpx
Bedrijfsfilm – Efe Kitap Kafe

Deze video is een bedrijfsfilm voor het in het Turkse Burhaniye gelegen Efe “boekencafé”. Efe Kitap Kafe is een winkel waar consumenten boeken kunnen kopen en lenen, maar ook rustig wat kunnen eten of drinken. Klanten hebben de unieke mogelijkheid een boek te lezen terwijl ze genieten van hun gerecht. Dagelijks zijn er zowel consumenten die er boeken kopen, als klanten die enkel wat komen drinken. Er is niet gekozen voor een bedrijfsfilm met drone bij deze videoproductie. Wel is er een voice-over. 

Deze videoproductie is overigens een goed voorbeeld van het feit dat BEKA Media ook internationaal werkzaam is! 

Efe Kitap Kafe videoproductie

Voor de videoproductie heeft onze cameraman gebruik gemaakt van een 4K camera. Alle video’s worden bij ons volledig in 4K gefilmd, gemonteerd en geleverd. De camera die is gebruikt bij de opnames was de Sony FDR met een interne stabilisator. In de meeste gevallen spreekt één van onze gespecialiseerde voice-overs de teksten in onder een bedrijfsfilm. Deze video was echter een uitzondering. De voice-over is hierbij immers ingesproken door één van de eigenaren van Efe Kitap Kafe

Bij de opnames zijn enkele cameratrucjes gebruikt zodat hier in de edit unieke effecten van gemaakt konden worden. Zo komen er bijvoorbeeld effecten naar voren waarbij de camera een muur in gaat en er aan de andere kant uitkomt. We hebben de volledige zaak in beeld gebracht zodat potentiële bezoekers echt een idee hebben van wat er te doen valt. 

Na de opnames is de video uiteraard gemonteerd. De edit is in de meeste gevallen het gedeelte van een productie waar de meeste uren in zitten. De voice-over en de beelden zijn op dusdanige volgorde geplaatst dat deze elkaar ondersteunen. 

Uw eigen productie afnemen?

Wilt u na het bekijken van deze bedrijfsfilm graag uw eigen productie bij ons afnemen? Vraag dan meteen vrijblijvend een offerte aan! Wij zullen binnen de kortste keren contact met u opnemen en u een voordelige prijs toesturen. 

Spreekt u liever met één van onze specialisten? Neem dan gerust contact op. 

Loading...