fbpx
Promotievideo – Albeda@work

Toen het Albeda College aan de Weena in Rotterdam een nieuwe opleiding naar voren wilde brengen kozen zij ervoor dit door middel van een promotievideo te doen. De promotievideo is gemaakt voor het zogenaamde Albeda@Work. In de video staat de opleiding “Intercedent” waar het om gaat centraal. BEKA Media produceerde een promotievideo waarin een groepje studenten van de opleiding de nodige uitleg gaf. De betrokken studenten vertellen enthousiast over Albeda@Work en de opleiding Intercedent. Ook koos Albeda bij hun videoproductie voor de optie drone huren met piloot. De beelden van de drone maken de video een stuk aantrekkelijker. 

Opnames Albeda@Work

Voor de opnames van deze videoproductie heeft onze filmploeg uiteraard 4K videoapparatuur gebruikt. Dit is bij ons bij iedere opname het geval. Wel kan de type camera die wij gebruiken verschillen. In dit geval hebben wij gekozen voor een Sony FDR camera. Daarnaast hebben we voor de audio gebruik gemaakt van een Røde microfoon. Binnen konden we op deze manier goed de stemmen van de studenten opnemen. De cameraman loopt als het ware met de studenten mee. Zij geven de kijker uiteindelijk een soort rondleiding. Onze regisseur zorgt dat dit allemaal vloeiend verloopt. In de video worden onder andere werkruimtes getoond. Ook wordt er in beeld gebracht vanuit waar de studenten kandidaten werven. 

Videomontage

Onze video editor heeft deze promotievideo zoals dat bij de meeste video’s het geval is, gemonteerd in Adobe Premiere Pro. Bij de montage zijn er niet veel effecten gebruikt. De droneshots dienen als een soort intro en outro en de overige beelden spreken voor zich. Wel is het uiteraard van belang deze beelden een vloeiend geheel te geven. Ook de volgorde is erg belangrijk bij de videomontage. 

Ook uw eigen promotievideo laten maken? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Loading...