fbpx
Huwelijksaanzoek – Melissa & Kerim

Het huwelijksaanzoek van Melissa & Kerim is een net iets minder uitgebreide variant dan de meeste andere huwelijksaanzoeken die wij hebben gefilmd. Dit betekent echter niet dat het huwelijksaanzoek ook minder mooi is. Er is gebruik gemaakt van bijvoorbeeld kleinere lichtbeletteringen, in plaats van de extreem grote “Marry Me” letters. Net zoals de meeste anderen, vond ook dit huwelijksaanzoek plaats op een buitenlocatie. Het bruggetje boven het water is zorgvuldig uitgekozen door de klant. Ook de organisatie van het huwelijksaanzoek is door de klant zelf geregeld. 

Huwelijksaanzoek Melissa & Kerim productie

De organisatie van het aanzoek is niet door ons of één van onze samenwerkingspartners geregeld. BEKA Media heeft zich enkel bezig gehouden met de productie van de video. Omdat het een niet al te uitgebreid huwelijksaanzoek is geweest, was erg uitgebreid apparatuur ook niet nodig. Daarnaast was er dusdanig goed daglicht dat kunstmatige belichting ook overbodig was. 

Onze filmploeg heeft voor de reguliere beelden een 4K Sony camera gebruikt. Naast een cameraman inhuren, kunt u bij ons ook een drone piloot huren. Bij opnames zoals deze is dit zeker aan te raden. U maakt uw video hiermee een stuk spectaculairder. Onze video editor creëert uiteindelijk een vloeiend geheel van zowel de camera beelden als de drone beelden. Onze drone piloot heeft de opnames vanuit de lucht gemaakt met een 4K drone van DJI. De sfeer en de kleuren in de vide zijn uiteindelijk versterkt en mooier gemaakt tijdens de kleurcorrectie. Ook dit is een erg belangrijk onderdeel van de videoproductie. 

Uw eigen videoproductie?

Heeft u na het bekijken van deze huwelijksaanzoek video interesse gekregen om uw eigen aanzoek aan ons te laten filmen? Vraag dan gerust een gratis offerte aan! Op deze manier kunnen wij de meest voordelige prijs voor u naar voren brengen. Wilt u liever persoonlijk met één van onze specialisten spreken en uw eventuele vragen stellen? Neem dan vooral even contact met ons op!

Wij produceren uw huwelijksaanzoek video van topkwaliteit, maar daarnaast hebben wij ook de juiste samenwerkingspartners om u te helpen bij de organisatie van uw aanzoek. Daarover leest u meer in ons blog genaamd huwelijksaanzoek organisatie

Loading...