fbpx
Bayram Show – Bayram op bezoek bij Andy

In de derde aflevering van Bayram Show ging influencer Izzle op bezoek bij Andy van der Meijde. De presentator en ex-voetballer gaf “Bayram” een rondleiding in zijn zeer grote villa. Andy van der Meijde voetbalde op het hoogste niveau. Hij heeft onder andere gespeeld voor Inter Milaan, Everton en Ajax. De carrière van Andy was dan ook één van de onderwerpen in de video. Verder wordt er gesproken over het huidige leven van Andy en natuurlijk de prachtige woning. De Villa heeft onder andere een zwembad, een enorm weiland met paarden, een gamekamer en een vijver. Het tweetal houdt een kort gesprek in de woning, waarna ze langs vrijwel alle bijzondere hoeken van de villa gaan. 

Onze cameraploeg bij Andy van der Meijde

Voor de productie van deze Bayram Show aflevering heeft onze filmploeg 4K videoapparatuur gebruikt. Hieronder viel in dit geval een Sony FDR variant. In verband met privacy redenen van hebben wij geen gebruik gemaakt van dronebeelden. Onder normale omstandigheden gebruikt onze filmploeg bij Bayram Show ook een 4K drone. Voor het geluid gebruikten we audioapparatuur van Røde. 

Over het algemeen wordt er in de Bayram Show afleveringen zo min mogelijk apparatuur gebruikt. Indien een klant een video wilt produceren in een laag budget is het gebruiken van weinig apparatuur een mogelijkheid. Onze filmploeg is in staat ook in die situaties een 4K video te produceren. 

Videomontage

Bij de montage zijn natuurlijk enorme stukken van lange fragmenten gebruikt. Bij veel video’s worden er continu kleine stukjes opgenomen. Deze worden dan in de videomontage tot een geheel gebracht. Dit is bijvoorbeeld het geval als je kiest voor een bedrijfsfilm maken met drone. Bij Bayram Show wordt er echter in één keer door gefilmd in tegenstelling tot vele andere videoproducties. Hierdoor hoeft er niet continu van shot of standpunt veranderd te worden in de videomontage. Wel voegt onze video editor uiteraard de nodige sfeerbeelden toe. Ook wordt er een levende kleurcorrectie toegevoegd. 

Uw eigen entertainment video, bedrijfsfilm of aftermovie laten maken? Vraag gerust een vrijblijvend offerte aan of neem contact op!

Loading...