fbpx
Bayram Show – Bayram op bezoek bij Yes-R

Voor de tweede aflevering van Bayram Show ging Bayram op bezoek bij Yes-R. Influencer Izzle, die in de serie “Bayram” speelt, regelde een bezoekje bij de voetbaltraining van Yes-R zijn zoon. Samen met de rapper deed Bayram eventjes mee met de training. Voor het trainen ging het tweetal eerst even een gesprek aan. Yes-R vertelt in dit gesprek onder andere wat hij doet in het dagelijkse leven en wat zijn plannen zijn. Bayram stelt hier en daar enkele vragen. Na afloop van het gesprek staat het tweetal op om te gaan trainen. 

Tijdens de training is te zien hoe de zoon van Yes-R diverse oefeningen doet. Bayram en Yes-R doen mee. Zo schieten ze bijvoorbeeld allebei een aantal keer op doel. Tussendoor worden er zoals gebruikelijk bij Bayram Show grappen gemaakt en gesprekken gevoerd. 

Camerawerk filmploeg

Onze filmploeg legt de Bayram Show afleveringen met zo min mogelijk apparatuur vast. Welke apparatuur en hoeveel apparatuur wij voor opnames gebruiken varieert. Hierin speelt ook het budget uiteraard een rol. Voor deze aflevering van gebruikten we onder andere een 4K Sony camera. Voor het geluid werden Røde microfoons gebruikt. De focus lag echter wel voor het grootste deel op het beeld. Om de omgeving en af en toe wat activiteiten vast te leggen gebruikten wij ook een drone. Een drone huren met piloot is bij BEKA Media bij iedere soort video mogelijk. Een drone huren met piloot zorgt er vaak voor dat uw video een stuk aantrekkelijker wordt. 

Videomontage

Onze editor maakte uiteindelijk een vloeiend geheel van alle beelden. Als eerst is in de video de introductie te zien. Bayram opent de video. Vervolgens loopt het tweetal richting één van de duck-outs langs het veld. Het tweetal voert hier een zeer uitgebreid gesprek. Hierbij heeft onze video editor de belangrijkste hoogtepunten eruit gepakt. Het volledige gesprek duurt natuurlijk veel te lang. In de tijdlijn loopt het tweetal vervolgens richting de training. Onder de geluidloze momenten is bij de edit het standaard Bayram Show muziekje geplaatst. Deze is ook regelmatig te horen tijdens oefeningen. Nadat Yes-R en Bayram even een balletje trappen wordt de video afgesloten. Deze video is volledig gemonteerd in Adobe Premiere Pro. 

 

De Bayram Show afleveringen zijn goede voorbeelden van het principe dat wij niet alleen commerciële video’s produceren. Natuurlijk is er meer vraag naar bedrijfsfilms, aftermovies etc., maar ook entertainment video’s produceren wij regelmatig. Dit is meestal met influencers. 

Uw eigen video, animatie, logo of website laten maken? Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen! Telefonisch kunnen wij u vaak zeer snel een prijsindicatie geven. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen

Loading...