fbpx
Bayram Show – Bayram op bezoek bij Kosso

In de eerste aflevering van Bayram op bezoek gaat influencer Izzle op bezoek bij Kosso. De Bayram Show is een concept dat Izzle al eerder had gerealiseerd. Het verschil met dit seizoen is echter dat Izzle zelf op bezoek gaat bij de influencers. De show heet “Bayram Show” omdat het personage dat Izzle speelt “Bayram” heet. Bij Bayram op bezoek gaat het personage dus langs bij verschillende influencers. In dit geval was rapper, ondernemer en sporter Kosso aan de beurt. Bayram en Kosso beleven samen een leuke dag. Er wordt onder andere gereden in de Lamborghini van Kosso, er wordt gelachen en Bayram stelt vragen. Verder geeft Kosso ons een korte rondleiding in zijn pand. We zien de Kossonutrition supplementen, zijn eigen gym en zijn inpakruimte. 

Camerawerk filmploeg

Voor de aflevering Bayram op bezoek Bij Kosso heeft onze filmploeg niet bijzonder veel filmapparatuur gebruikt. Wel hebben wij uiteraard een 4K camera en een 4K drone ingezet. Om het geluid goed vast te leggen zijn Røde microfoons gebruikt. Onze cameraman heeft eigenlijk voor de hele aflevering simpelweg meegelopen met het tweetal. Vanaf de eerste ontmoeting tot aan de afsluiting liep alles spontaan. De juiste momenten zijn op deze manier allemaal vastgelegd en er is een spontane sfeer ontstaan. De DJI Mavic Air drone hebben wij gebruikt voor beelden van het autorijden, maar ook om Kossonutrition vloeiend vast te leggen. 

Videomontage

Onze video editor heeft bij de montage van de video de ruwe beelden waar nodig bewerkt. Het waren met name lange shots omdat de camera continu door heeft gefilmd. Er werd weinig geregisseerd tijdens de opnames. Alles liep spontaan waardoor er veel lange beelden waren. Omdat onze cameraman uiteraard ook de nodige sfeerbeelden heeft gemaakt hebben wij hiermee gespeeld in de montage. Zo lieten we bijvoorbeeld wat sfeerbeelden zijn van Kosso zijn Lamborghini. Dit doen we op het moment dat het tweetal aankomt bij de Lamborghini. Hetzelfde geldt voor sfeerbeelden van bijvoorbeeld Kosso zijn eigen gym. Door deze sfeerbeelden te gebruiken zorgen we dat er geen saaie video wordt gecreëerd. 

Uw eigen bedrijfsfilm laten maken? Neem gerust contact met ons op. Bel meteen voor meer informatie!

Loading...